Back to All Events

Babel Bok Pop up


Fredag 16.03 16.00—19.00
Lørdag 17.03 12.00—16.00
Søndag 18.03 12.00—16.00
Babel, Mellomveien 4

Dette må du få med deg! Helgen 16.-18. mars blir hele Babel til en bokhandel med et utvalg du ikke finner så mange andre steder i denne byen. Dette skjer i forbindelse med et av årets høydepunkter for oss som er glad i spesielle bøker og fanziner: KiT Book Happening (også kjent som KiT Book Fair), tilknyttet Kunstakademiet i Trondheim. Utgivelser fra deltakerne på bokmessa hos KiT vil være i salg hos Babel Bok, i tillegg til mange andre spennende titler innenfor kunstfeltet, illustrasjon, grafisk design, typografi, foto og andre kunstfaglige utgivelser. Vi har også tatt inn flere nye print og trykk for anledningen!
Se Facebook-event

PS!
Vi tipser også om det øvrige programmet til KiT Book Happening som vil foregå på Galleri KiT, Innherredsveien 7. Dette er et todagers arrangement lørdag og søndag hvor du kan kjøpe bøker, se performances, foredrag og delta på åpen mic.

Earlier Event: March 3
Åpningstider i mars 2018
Later Event: April 1
Åpningstider april 2018