Babel Bok er en kunstbokhandel i Trondheim. Vi selger smale utgivelser av høy kvalitet, innen kunst- og designfaglige bøker, artists books, illustrasjon, foto + fanziner og silketrykk. 

 
IMG_3160.JPG
 
 

Kommende arrangement

 

 
 

åpningstider
februar 2019

Bokhandelen vår er åpen under utstilling på Babel visningsrom for kunst. Se babelkunst.no for utstillinger og åpningstider.


 
 
 

Vi legger ut arrangementene våre på vår Facebook-side

 
 
 

Hvor er dette?

Babel Bok holder til inne på Babel Visningsrom for Kunst i Mellomveien 4.

Bokhandelen har samme åpningstid som utstillingene, normalt torsdag/fredag 16.00—19.00 og lørdag/søndag 12.00—16.00, når det er utstilling. 

 
Fasade_trine.JPG
 
unnamed_1.jpg
unnamed_3.jpg
 
 

Hva har dere?

Det at vi tar inn bare noen få eksemplar av hver bok, gjør at du må komme innom oss for å se hva vi har akkurat nå.

Vi er også fan av nettbutikker. Men hos oss har vi troen på at du vil snuble over noe annet enn det du kanskje egentlig var på utkikk etter. 

Hvorfor har dere ikke nettbutikk?

Vi er en ganske liten aktør i den store jungelen. Det ville vært nesten umulig for oss å administrere en online bokhandel. Hos oss tar vi inn kanskje bare et eller to eksemplar i gangen av den ene boka. Så fordi vi ikke ønsker eller trenger å ha et fokus på mengdesalg, kan vi velge å legge tiden i utviklingen av den fysiske butikken vår, lete opp utgivelser og ta inn nye bøker. 

Vi har heller ikke sjans til å konkurrere med nettbutikkene når det gjelder pris. Vi holder ikke på med prisdumping og pallesalg, hos oss er det selgende kunstner som selv bestemmer utsalgsprisen. I bokhandelen vår prioriterer vi kuratert innhold, og vi håper det er det som trekker folk inn til oss. Støtter du oss skal du vite at overskuddet går inn i driften av bokhandelen – og gjør det mulig for oss å videreutvikle konseptet, ta inn flere bøker, og betale kunstneren den prisen de har satt for boka si.

 
 
 
 
DSC09979.jpg
 

Vil du selge noe hos Babel Bok?

Har du laget en bok eller et trykk du er stolt av er det stor sjanse for at den kan passe inn i bokhandelen. Vi har noen kriterier, men prøver å være fleksible – si hei og fortell hva du har laget!

blackbooks.jpg
 
 

Følg @babelbok på instagram

Vi har en konto på Instagram, som vi bruker til å legge ut bilder av bøker og print vi har inne. Det er den enkleste måten å få med seg hva vi har og hva som skjer! Og vi blir ekstra glade når noen sender oss en PM med et tips om en bra bok. <3

Skurtkur_v2.jpg
 
Designing_news.png
leveuten.png
margrete_skrur.gif
 

@babelbok

 

exp-photography.jpg
Overhaus2.jpg
 
 

Takk for støtten

Det er få som blir rike av bøker, men vi gjør dette på tross for å være et møtested for bokkunst. Hvis du vil hjelpe oss å spre ordet betyr det alt for butikken vår!

Babel Bok sin kjerne er å bidra til å øke interessen for de helt spesielle bøkene. Og vi syns det er så viktig at også uetablerte aktører skal ha mulighet til å få vist sine arbeider. Men Babel Bok er et dugnadsprosjekt, vi har ikke midlene til å nå ut i jungelen med betalt annonsering. Derfor setter vi sånn pris på all støtten dere viser oss! 

Vi kommer nok aldri til å ha en bred apell, og derfor er det ekstra viktig for oss å kunne nå de som faktisk har interesse for det vi driver med. Vil du bidra, er det beste du kan gjøre å anbefale oss videre, snakke om oss og fortelle hva vi gjør til noen du tror vil bli like begeistret som dere som kommer på besøk hos oss. Tusen takk til verdens beste kunder! 

 

Ingrid Elise Kirknes

Babel Bok

 
 
iek.png
 
 
babel_forside.jpg